CPD Hialuronsavas Filler Technikák A-Z ig Gyakorlati Képzés

A képzés során hallgatóink oktatásának elsődleges célja az anatómia tökéletes elsajátítása, a kontraindikációk felismerése és kezelése, az alap hialuronsavas injekciós technikák magabiztos és biztonságos alkalmazása, a megfelelő termék és kezelés sorozat összeállítása, rutinra épülő dokumentálás és adatrögzítés, a kéz és fecskendő összehangolása a motorikus idegek által.

Ez a tanfolyam online és kontakt gyakorlati képzést is tartalmaz, elvégzéséhez szükséges a hialuronsavas kezelések elmélete képzés elvégzése vagy a az anatómiai ismereteket igazoló dokumentum bemutatása.

Ideális kezdőknek, de hasznos azoknak a szakembereknek is, akik máshol vettek részt tanfolyamokon, és szeretnék megalapozni, tökéletesíteni a tudásukat.

A gyakorlati napokon kontakt oktatásban egyéni képzés keretében ( csak Ön, a modellek és az oktatója vannak jelen ) az alábbi területek kezelési lehetőségeit ismertetjük meg tanulóinkkal: 

 1. Skinbooster / mezoterápiás kezelések
 2. Glabella, Nasolabiális redő, Marionette ránc
 3. Járomív
 4. Ajak töltés alap technikák
 5. Áll projekciója
 6. Közép arc formázása 
 7. Szemzug kezelése

A kontakt gyakorlat kiegészítéseként online modulokat is biztosítunk  hialuron injekciós kezelésekről, videofelvételekkel rögzített kezelésekkel.

 1. Adagolás
 2. Előkészítési és injekciós technikák
 3. Helyi érzéstelenítés technikái
 4. Az esztétikai páciens kórtörténete és beleegyezése
 5. Emlékeztető a leggyakoribb szövődményekre és azok elkerülésére
 6. Helyes banamnézis az első konzultációtól kezdve egészen a tényleges kezelésig, élő demonstrációk figyelemmel kísérése
 7. Hogyan dokumentálja munkáit

HÁROM HÓNAP KIEGÉSZÍTŐ MENTORÁLÁS

Miután elvégezte gyakorlati tanfolyamot, a BudapestAesthetics három hónapig ingyenes exkluzív mentori szolgáltatást kínál Önnek, hogy folyamatos támogatással és későbbi sikerrel segítse karrierjének megkezdését. 

A képzés díja nem tartalmazza a felhasznált hialuron filler termékek költségét, de minden mást igen.

A hialuron filler árát hallgatónk mindig az adott képzési napon, a termék felbontása előtt szükséges megfizesse oktatójának, viszont így mindig csak annyi hialuron fillert és akkor kell kifizetni amikor és amennyi felhasználásra kerül. A teljes képzés hozzávetőlegesen 9-12 ml fillert igényel.

A gyakorlati képzés 6 napos.

1 ml Hialuron filler hallgatói ára 28.00 és 32.000 ft között van, termék típustól függően.

499 000 Ft
Please select variants first